Ervaar VYTAL. Jouw persoonlijke voedingscoach

De meest complete voedingsapp ooit - voor persoonlijk gebruik en coaches. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Met VYTAL stel je binnen enkele minuten automatisch een voedingsschema op!

De meest complete voedingsapp ooit is nu binnen handbereik.

De app houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeuren, allergieën, eten met het hele gezin en maximale bereidingstijd. Nu voor maar € 9,95 per maand. Na 3 maanden maandelijks opzegbaar.

Behaal je doelen

Click Here
Previous
Next

 

 

Doelen & voorkeuren

Personaliseer je dagmenu. De app houdt o.a. rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd.

Profiel

Volg je voortgang in de statistieken en wijzig je instellingen. Via de chatfunctie kan je coach je bijsturen, of stel zelf vragen.

Persoonlijke coach

Na de proefperiode kun je VYTAL alleen via een coach gebruiken. De coach van SlimResult zit voor jou klaar. Geef de app een kans. Leer de vele mogelijkheden kennen. De duurzame resultaten manifesteren zich binnen 3 maanden. Voldoende geleerd? Dan kan je na die 3 maanden per maand opzeggen.

Kies uit 1700+ recepten

Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt!

 

Meewerkende partijen

In deze app en tijdens het gebruik worden de uitgangspunten gehanteerd van de volgende partijen.

Wat gebruikers schrijven

Super app! Al ruim een jaar gebruiker als coach en als eindgebruiker. Het klopt: afvallen was nog nooit zo gemakkelijk. Keuze uit ruim 1500 recepten en zo gebruiksvriendelijk. Ik boek bij mijn klanten waanzinnige resultaten. Meer weten, neem gewoon contact op.
Patrick Bouwer
Vytal is een gevarieerde en gebalanceerd voedingsadvies. De app werkt uitmuntend. Klanten reageren erg enthousiast op Vytal en werken samen met het voedingsadvies in combinatie met sporten met ons naar hun doelstellingen toe.
RC Workout
Ik kan nu super snel andere gerechten of menu's ingeven wat daarvoor te tijdrovend was, nu lukt het zelfs om foto's toe te voegen naar mijn coach. Net wat je nodig hebt als je voedingspatroon niet onder controle komt. Ze blijft met raad komen. Ik ben nog zeker even klant van jullie app.
Therese

Begin vandaag!

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Probeer het uit, je zal versteld staan.

© SlimResult – Algemene Voorwaarden