*EXCLUSIEF

GEZOCHT:

10 mannen tussen 45 – 65 jaar uit Amsterdam die willen meewerken aan een proef. Het gaat om …

  • centimeters verliezen

  • duurzaam afvallen

  • meer zelfvertrouwen

GRATIS PROEFBEHANDELING>>

WAT BIED IK?

Een afslankmethode die WEL werkt.

lp-kitty

IK BEN KITTY ATSMA

Erkend Gewichtsconsulent. Aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsultenten. Ik ben een ervaren coach die al vele honderden mensen heeft geholpen om blijvend op hun streefgewicht te komen.

man-teaser

HET EERLIJKE VERHAAL

We doen wat werkt. Dus we gaan niet diëten, geen pillen of maaltijdvervangers gebruiken. Ik laat je in een gratis behandeling zien hoe het werkt. Van A tot Z. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

lp-ems

“EMS TOTAAL”

Biomechanische electrostimulatie (EMS) wordt al jaren toegepast voor spierversterking en pijnbestrijding. Ik pas het in mijn methode toe om effectief af te vallen. Lees vooral verder.

WAT PRECIES IS EMS?

EMS is elektrische spierstimulatie. Het opwekken van spiersamentrekking door middel van elektrische impulsen. Een veilige en pijnvrije methode die de stofwisseling stimuleert en vet verbrandt. EMS is een onderdeel van de EMS Totaal behandeling. Met de EMS methode train je in 30 minuten je spieren net zo intensief als dat je 3 uur naar de sportschool zou gaan.

VOORDELEN VAN EMS

VETVERBRANDING
BETERE STOFWISSELING
SPIERVERSTEVIGING
HUIDVERSTEVIGING
>> GRATIS PROEFBEHANDELING

WAT IS EMS TOTAAL?

EEN AFSLANKPROGRAMMA

EMS Totaal is een gezondheidsprogramma waarin EMS centraal staat. Met EMS Totaal reis je door een educatief traject over voeding, gedrag en coaching. In een tijdsbestek van 10 weken, ga je naar een andere versie van jezelf. Vanzelfsprekend allemaal onder de verantwoorde leiding van een erkend BGB Gewichtsconsulent.

ONTSPANNEN BEHANDELING

Terwijl je ontspannen in onze studio ligt met op je koptelefoon een audio-training, worden je spieren en huid gestimuleerd in doorbloeding en samentrekking. Zo worden je spieren getraind en je stofwisseling gestimuleerd. 

GRATIS PROBEREN

GRATIS PROEFBEHANDELING

We nodigen je dan ook van harte uit in onze studio om deze behandeling aan den lijve te ervaren. In veel gevallen is er al na één behandeling resultaat! Gratis en vrijblijvend.

GRATIS PARKEREN

Onze studio bevind zich in Amsterdam-Noord. Volewijck Noord. Op loopafstand van het metrostation. Kom je met de auto? Dan kan je gratis parkeren!

WAT KLANTEN SCHRIJVEN

Ik vind Kitty Atsma een fijne ervaren coach. Ze kan goed luisteren, doorvragen, analyseren en adviezen geven. Haar methode heeft mij zeer geholpen.— Nicolette Loeber

Was begonnen met gewicht van rond 84 kilo en nu 76 kilo. Eigenaresse is een aardige en een leuke dame, kan altijd een praatje maken tijdens de behandeling— I Fang Wang

TIJDELIJK AANBOD LOOPT AF NA ..

In mijn kleine praktijk kan ik maar een beperkt aantal mensen tegelijk coachen. Daarom is dit een tijdelijk aanbod.

Dag Uur Minuut Seconde

Ja! Stuur mij alle (start-) informatie over die gratis proefbehandeling.

alle gegevens worden verwerkt conform het privacyreglement

Kamer van Koolhandel: nr 04075116