Tarieven

Tarieven

Geen tijd om intensief te sporten voor een gezond en strak lichaam? Met de behandeling EMS figuurcorrectie bereik je je alsnog je doel.

Tarieven SlimResult

Wat kost een behandeling bij SlimResult Amsterdam?

Alhoewel er al na 1 behandeling een meetbaar resultaat zichtbaar kan worden, worden de echte resultaten zichtbaar en voelbaar na een traject van behandelingen. Trajecten worden ingezet na een inventarisatie van persoonlijke omstandigheden.

Onze totaalaanpak is een samenstelling van

  • EMS Biomechanische behandeling.
  • SlimResult Voedingsadvies en educatieve audio’s.
  • SlimResult Mentale Coaching.
  • SlimResult Beweegadvies
  • SlimResult Leefstijlcoaching

De verzekeraar betaalt vaak mee

Wat is een gezond en fit lichaam jou waard?

Je krijgt weer dat zelfvertrouwen waar je naar verlangt. Je kleding staat je beter en je durft je weer te laten zien. Je beweegt je gemakkelijker.

Dat is moeilijk om in een prijs uit te drukken, maar we gaan in overleg met jou wel die kosten inzichtelijk maken. Hoe het precies zit met de kosten, is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Om jou een indicatie te geven, er is al een behandeling mogelijk vanaf € 29,-.

Onbetaalbaar: jouw motivatie

Onbetaalbaar is een goede motivatie om je doelen te behalen. Die motivatie bepaalt voor een belangrijk deel de kosten die gepaard gaan met het traject om jouw doelen te bereiken.

Altijd maatwerk

Aan onze trajecten gaan altijd degelijke intakes aan vooraf. Immers, eetpatroon, leefstijl, lichaamsbouw en motivatie zijn zeer bepalend voor het succes van de behandeling.

De verzekeraar betaalt vaak mee

Veel verzekeraars hebben in hun aanvullende verzekeringen vergoedingen opgenomen voor preventieve zorg. En onze behandelingen die voornamelijk toespitst zijn op het tegengaan van overgewicht, komen voor die vergoedingen in aanmerking.
De basis voor deze vergoeding is dat SlimResult ook erkend BGN Gewichtsconsulent is.

Doe de test!.

Doe de test, door onderstaand formulier in te vullen, wij sturen jou alle (start-)informatie voor een snel begin van jouw behandelingstraject.

platte buik met EMS totaal

De SlimResult Test

Is de SlimResult behandeling geschikt voor jou?
Doe de test, door onderstaand formulier in te vullen, en wij presenteren jou een voorstel op maat.

.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

.

Kamer van Koolhandel: nr 04075116