→ Afvallen met EMS behandeling

→ Afvallen met EMS behandeling

Centraal in onze behandeling. Electro Musculaire Stimulatie. Effectief en tijdbesparende manier van afslanken.

Boek de gratis proefbehandeling

Afvallen met de betaalbare SlimResult EMS behandeling

Voor drukbezette mensen, die weinig tijd hebben naar de sportschool te gaan, en duurzaam willen afvallen is dit een ideale oplossing. Daarbij heb je ook nog de keuze, waar we de accenten gaan leggen tijdens deze behandeling. Jouw mogelijke wensen met betrekking tot figuurcorrectie is onderdeel van het traject. Tijdens een behandeling van 30 minuten activeer je je je spieren net zo effectief als dat je dat in 2 uur in de sportschool zou doen. Het werkt echt!

De kern van de behandeling

De SlimResult EMS apparatuur zorgt voor het actief stimuleren van je spieren en verbrandt daarmee vetcellen. Terwijl je ontspannen in onze salon deze behandeling ondergaat, draag je een headset, en onderga je tevens een educatie door middel van audio-trainingen.

Vier of acht weken

Je kan kiezen voor een traject van 4 of van 8 weken. De duurzaamheid van het resultaat neemt toe, naarmate je de behandeling langer volgt.

Tijdens de behandeling wordt je begeleid door een erkend BGN Gewichtsconsulent. Het succes van de behandeling is een resultaat van de totaalaanpak van EMS behandeling, educatie, voedingsadvies en mentale coaching. De behandeling  …

  • kost weinig tijd en inspanning.
  • verstevigd de huid en vermindert plaatselijk vetcellen
  • maakt spieren sterker en corrigeert het figuur.
  • stimuleert de stofwisseling en gewichtsverlies.

Hoe gaat het in zijn werk?

Gratis Proefbehandeling

Al onze trajecten starten met een gratis proefbehandeling. Logisch dat je eerst aan den lijve wilt ervaren, wat het traject gaat inhouden.

Uitgebreide intake

Tijdens de intake maken we een persoonlijk behandelplan. Doen een nulmeting en informeren jou uitgebreid over de diverse onderdelen van de trajectbehandeling.

De trajectbehandeling

In een periode van 4 of 8 weken, word je door ons begeleid tijdens de EMS behandeling met audio-trainingen en voedings- en mentale coaching.

Boek NU je gratis proefbehandeling. Het is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

    Kamer van Koolhandel: nr 04075116