FIGUURCORRECTIE

FIGUURCORRECTIE

Geen tijd om intensief te sporten voor een gezond en strak lichaam? Met de behandeling EMS figuurcorrectie bereik je je alsnog je doel.

Spierversterking en huidversteviging

Beter verhoudingen door plaatselijke Figuurcorrectie

Ieder figuur is anders. Vaak wordt met afslanken en sporten niet een gewenst figuurcorrectie resultaat bereikt. Waar loop jij tegen aan? Wat zou jij anders willen? Misschien iets strakkere armen, een stevige buik, smallere bovenbenen? Heb je plaatselijke cellulitis? SlimResult EMS zorg voor plaatselijke correctie en versteviging van huid en spieren.

We willen altijd daar afslanken waar het niet vanzelf gaat. Vaak door genetische aanleg , zwangerschap of een leeftijd waarbij meer verslapping optreedt. Laat je informeren wat de mogelijkheden van figuurcorrectie  voor jou zijn.

Resultaat gerichtheid door SlimResult EMS

Of je nu wel of niet van sporten houdt of er wel of niet aan toekomt. Veel mensen worstelen met zones op hun lijf die ze graag anders willen zien. De SlimResult EMS methode is dé oplossing op plaatselijk aan de slag te gaan met correcties. De SlimResult methode zorgt voor onderhoud en opbouw van een gezonde spiermassa. Je huid wordt steviger en het stimuleert bovendien ook je stofwisseling.

  • Plaatselijke figuurcorrecties
  • Algeheel afslanken
  • Plaatselijk afslanken
  • Cellulitus vermindering
  • Strakkere huid
  • Spierversterking

Gratis Proefbehandeling

Is de SlimResult behandeling geschikt voor jou?
Doe dan eens de test, door onderstaand formulier in te vullen, en wij presenteren jou een voorstel op maat.

    Kamer van Koolhandel: nr 04075116