Hoe Piet 10 kilo afviel

Piet komt na zijn vakantie op consult bij mij.

Ik vraag:
“Hoe gaat het met je Piet?”

Piet antwoordt:
“Goed, ik ben 10 kilo afgevallen.”

Ik antwoord:
” WAT?…Maar Piet wat goed. 10 kilo in ruim 2 maanden. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?”

Piet antwoordt:
“Ik heb gedaan wat jij zei.”

Wanneer ging het mis bij Piet

Piet werkt als chauffeur en heeft daarom dus een zittend beroep. Hij heeft zijn hele leven veel gesport en kampte in het verleden nooit met overgewicht. Piet heeft sinds een jaar of 5 een baan bij een vervoersbedrijf waarbij hij altijd om 4 uur op moet staan omdat zijn ritten om 6 uur beginnen. Piet heeft intussen 2 kinderen gekregen. Sporten zit er niet meer in door vermoeidheid en tijdgebrek. Het eten gebeurde vooral tussen de ritten door bij benzinestations of in de vrachtauto. Ik heb samen met hem zijn eetgewoontes doorgenomen en we kwamen al snel tot de conclusie dat Piet totaal geen regelmaat in zijn eetpatroon had.

Een bierbuik terwijl je geen bier drinkt

Een zittend beroep, vroege diensten, kleine kinderen…allemaal redenen om moe te zijn en minder goed voor jezelf te zorgen. Piet vertelde mij dat hij in de loop van de jaren ieder jaar 3 kilo aankwam. Een kleine rekensom leverde op dat als hij zo door zou gaan hij over 5 jaar een overgewicht van 30 kilo zou hebben. De kilo’s zaten vooral rond Zijn middel. Piet kreeg een ‘bierbuik’ en dat terwijl hij geen alcohol drinkt. Piet wilde dat er een ommekeer kwam in zijn gedrag. Hij wist alleen niet hoe.

Met EMS, voedings- en gedragscoaching kilo’s lichter

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar dit verhaal is er slechts een van de velen die in mijn praktijk voorkomen. De laagdrempelige EMS behandelingen zijn de eerste stap om te starten om in combinatie met voedings- en gedragscoaching slanker te worden. Het plan is persoonlijk en sluit aan bij de leefomstandigheden van de client. Geen dieet en geen sportadviezen die moeilijk vol te houden zijn maar een persoonlijk plan.

De coaches van SlimResult helpen jou hierbij. Ze zijn opgeleid om gedragsverandering in te zetten voor het halen van de juiste resultaten. Wil jij weten hoe? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proef EMS. Deze behandeling gaat altijd samen met gedragscoaching.

Reageer