Bereiding
- Was de tomaten en snijd ze in stukken.
- Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein.
- Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengel in kleine boogjes.
- Fruit de ui, de knoflook en de bleekselderij een paar minuten zacht in de olie.
- Voeg de tomaten toe met het pepertje en kook dit in 15 minuten tot een saus.
- Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Breek de walnoten in stukjes.
- Was de basilicum en knip het klein.
- Pureer de tomatensaus eventueel met de staafmixer en maak op smaak met de basilicum en strooi de walnoten erover.
- Serveer de saus en de geraspte kaas bij de spaghetti.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Gebruik de rest van de bleekselderij in zoetzure selderij.
Reageer