Waarom de meeste gratis afslankprogramma’s niet gratis zijn

‘Gratis’ afslankprogramma’s zijn niet gratis

Het is januari en er is weer een stortvloed aan afslankprogramma’s beschikbaar op social media. Ze worden zelfs ‘gratis’ aangeboden. Aanlokkelijke teksten in dikke letters roepen de mollige Nederlanders op om vooral nu te starten met een programma dat geheel gratis is. Zo rond de feestdagen nog heerlijjk genieten van taart, bonbons, kerstbrood met roomboter en ijs. En dan dé oplossing. Gratis afvallen. Maar hoe kan dat nou….gratis. Nou het zit zo. Het is helemaal niet gratis. Als je aanvullend verzekerd bent kun je tot een bepaald bedrag voedingsvoorlichting declareren. Maar daar betaal je natuurlijk wel voor. Aanvullende zorgverzekeringen zijn namelijk nooit gratis.

Afslankprogramma’s gaan vooral over eten, niet over volhouden

Alle afslankprogramma’s gaan over eten en dat is begrijpelijk. Als je een lange tijd meer eet dan je verbrandt kom je aan in gewicht. Je schrijft zo een boek vol over eten. Veel recepten met gezonde magere voeding, vult lekker een afslankprogramma. Daar zit volgens mij een addertje onder het gras. Recepten volgen is prima maar vaak gaat dat naar een tijd vervelen. Je haalt er wel wat ideeën uit maar op de loer ligt dat je toch weer terugvalt in voeding wat je lekker vindt en gemakkelijk te maken of te verkrijgen is. Eten doen we iedere dag en het zit sterk in je onderbewustzijn om het op een manier te doen doe je lang hebt gedaan. Vooral als je te maken hebt met partners en andere gezinsleden die snel uitgekeken zijn op sla en gekookte vis. Zelf word je na verloop van tijd ook doodmoe van het nadenken wat nu weer te maken en al helemaal als je dubbel kookt. Door zoveel focus op eten te leggen op eten vergeten veel afslankprogramma;s een veel belangrijker onderwerp namelijk VOLHOUDEN. Want wil je brlijvend resultaat dan behaal je dat alleen als je veranderingen voor de rest van je leven volhoudt. En geloof mij, een afslankprogramma van 8 of 12 weken is echt te kort om een verandering van bewust naar onbewust te krijgen.

Slimresult helpt jou met volhouden

Een boost in afslanken is altijd fijn. Lekker snel een paar kilo verliezen. Maar daarna begint het echte werk. Zowel voor je huid, je aderen, je spieren maar ook je organen is snel afvallen en daarna weer aankomen niet fijn. Het zogenaamde jojo-effect zorgt ook voor verlaging van je metabolisme waardoor het steeds moeilijk wordt om af te vallen. Daarom adviseren wij altijd met kleine stappen veranderingen in je leefstijl en eetpatroon in te zetten. Bovendien gaan we ook opzoek wat jij weet over voeding en hoe het bij jou zit met waar je allemaal eten voor gebruikt.

Van emotie-eter, tot bourgondier, tot beloningseter, tot gezelligheidseter

De redenen waarom we we eten zijn allemaal heel divers. Soms weet men niet wat er allemaal in eten zit en wat de reden is waarom met blijft eten van iets. Een goed voorbeeld is chips. Het lukt haast niemand om een chipsje te pakken. Herkenbaar? Op zoek gaan naar de redenen waarom je eet geeft inzicht dat bij vullen in plaats van voeden, je ook iets anders kunt inzetten met eten voor hetzelfde effect.

Slimresult geeft advies op maat

Slimresult geeft geen all-fit-one advies maar advies op maat. Iedereen is anders. Je persoonlijke situatie onderzoeken is heel belangrijk. Leeftijd, medicatie, gezondheid, soort werk, man of vrouw, dat zijn allemaal indicatoren die belangrijk zijn voor een juist advies in voeding en volhouden. Advies op maat is de sleutel tot duurzaam afslankresultaat. Werkt dat voor iedereen? Nou bijna wel. Soms zijn mensen er niet aan toe om veranderingen in te zetten. Dan is het lastig. De EMS behandeling geven ontspanning en persoonlijke coaching geeft altijd wel tips en ideeen om mee aan de slag te gaan. Het is dus nooit voor niets.

Conclusie

Gratis afslankprogramma’s zijn alleen die programma’s die jezelf samenstelt. Via internet zijn alle aangeboden afslankprogramma’s niet gratis en betaalt de zorgverzekeraar, die jij zelf al betaald hebt, een gedeelte mee. Persoonlijk advies met een stok achter de deur werkt het beste om duurzaam af te slanken. Dan ben je bij Slimresult aan het goed adres,

Ben je op zoek naar een afslankprogramma dat wél werkt? Kom dan een gratis EMS behandeling volgen en maak kennis met de Slimresult methode.

Reageer